• MUURLAN OPISTO KESÄLOMALLA

  Muurlan Opisto viettää kesälomaa 17.7.2017-30.7.2017 välisen ajan.

 • LINJAHAKU NYT – JOIN US!

  Muurlan Opiston linjoille on haku 13.8. asti käynnissä!

  Nyt kannattaa laittaa oma hakemuksesi tulemaan nopeasti, että varmistat oman paikkasi suosikkilinjallasi. Meiltä saat hyvän pohjan luovilla aloilla työskentelyyn sekä valmiudet jatkokoulutuksiin. Haun päätyttyäkin voit vielä tiedustella peruutuspaikkoja linjoiltamme.

  Uusilla ja vanhoilla opiskelijoillamme on mahdollista hakea lukuvuodelle 2017-2019 opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) myöntämää opintoseteliavustusta. Seteliä voivat hakea rekisteröintimaksun maksaneet opiskelijat.

  Opintosetelien hakuaika lukuvuoden 2017-2018 opintoihin on 21.7-15.9.2017. Hakulinkki aukeaa 21.7.2017.

  Elokuusta 2017 alkaen opintotukeen on tullut muutoksia. Kts. Kelan tiedote tästä.

   

 • VIDEOTUOTANTOLINJA STARTTAA MUURLAN OPISTOLLA

  Muurlan Opistolla starttaa syksyllä 2017 videotuotantolinja. Videotuotantolinja toteutetaan yksivuotisena kolutuksena ja sen aikana käydään läpi elokuvanteon eri osa-alueita. Videotuotantolinja sopii kaikille alasta kiinnostuneille, ja toimii myös täydentävänä koulutuksena heille, jotka ovat tekemisissä liikkuvan kuvan parissa. Koulutukseen voit tutustua täällä.

 • LASTEN LEIRIKESÄ 2017

  Muurlan Opiston Lasten Leirikesä 2017 on nyt päivitetty verkkosivuillemme ja ilmoittautuminen kesän suosituimmille leireille on jo käynnissä! Lähiaikoina lisäämme vielä muutamien leirien osalta aikataulut & sisällöt leirilistaan. Leirit täyttyvät nopeasti, joten kannattaa hyvissä ajoin käydä varaamassa paikka oman lapsen suosikkileirille!

Comments are closed