Animaatioleiri

 

5.-7.6.2017

 

Sisältö

Animaatio tarkoittaa kaikkea elokuvaa, joka on koottu yksittäisistä kuvista. Kaikkea voi animoida; piirroksia, nukkeja, vahaa, luonnonmateriaaleja, esineitä, jopa ihmisiä. Animaatiossa eloton muuttuu eläväksi ja kaikki on mahdollista! Animaatioleirillä tutustumme animaation eri tekniikoihin, välineisiin ja ohjelmiin, ja teemme kokeiluja erilaisilla materiaaleilla. Lisäksi toteutamme pala-animaationa yhteisen lyhytelokuvan. Kaikkea tätä ja paljon muuta luvassa.

 

Ikäsuositus
  • Animaatioleiri soveltuu parhaiten 9-12 -vuotiaille.

 

Ota mukaan
  • Vesipullo
  • Mukavat ja joustavat liikkumiseen soveltuvat vaatteet
  • Auringolta suojaava päähine

 

Leiripäivien kesto
  • Leiripäivät kestävät kello 9-15.00

 

Hinta
  • Hinta 130€
  • Hinta sisältää ammattitaitoisen ja mukaansatempaavan opetuksen, sekä lounaan ja välipalan leiripäivinä
Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen leirille on päättynyt.

 

Yleistä tietoa kesäleireistä

Kaikki leirit ovat päiväleirejä. Kolmen päivän leirit kestävät kello 9-15 ja kahden päivän leirit kestävät kello 9-15.30. Jokaiseen leiriin sisältyy vakuutus, terveellinen itsetehty kotiruokalounas ja ravitseva välipala sekä osaava ja ammattitaitoinen opetus. Leiriläiset saavat ennen leiriä leirikirjeen.

 

Vanhemmat mukaan!

Muurlan Opistolla on mahdollisuudet tehdä etätöitä samalla kun lapset nauttivat leirielämää. Työ- ja leiripäivän jälkeen perhe voi viettää yhteistä aikaa Opiston kauniissa ja vihreässä kesämiljöössä. Opistolla on puitteet mm.  frisbeegolfiin, pallopeleihin, sulkapalloon ja uimiseen. Myös vanhemmille tarjolla terveellinen kotiruokalounas sekä mahdollisuus päivälliseen. Opiston majoitustiloissa majoittuu koko perhe edullisesti. Hinnat löydät ilmoittautumislomakkeesta tai tiedustelemalla toimisto@muurlanopisto.fi.

 

Lisätietoja

toimisto@muurlanopisto.fi

044 758 1500

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Comments are closed