Konstskoj med Emma Theman – taidepainotteinen kielikylpyleiri ruotsiksi

 

31.7.-2.8.2017

 

Sisältö

Konstskoj med Emma Theman tarjoaa mainion tilaisuuden kielikorvan kehittämiseen ruotsin kielen osalta! Sinun ei tarvitse puhua ruotsia, riittää että olet innokas ja halukas maistelemaan vierasta kieltä. Toiminta ja ohjaus tapahtuvat ruotsiksi, kuitenkin niin, että pysyt kärryillä helposti. Leiriviikon jälkeen osaat taatusti tilata jäätelöt Ruotsin lomamatkalla koko perheellesi! Jokaisen päivän ympärille on rakennettu tietty teema, joka toistuu vaihtelevin oppimistuokioin, taiteellisen luomisen lomassa. Monikanavaiseen oppimiseen pohjautuvan lähestymistavan siivin laulamme ja kuuntelemme musiikkia, kuuntelemme tarinoita ja imitoimme kohdekieltä.

Leiriohjaajana toimii Emma Theman, koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri. Päiväsaikaan hän toimii kieltenopettajana ja illan tullen hän työskentelee kuvataiteilijana. Emman ominta tyyliä on yksityiskohtia tulvivat kuvitukset, joiden tekniikka perustuu vesivärimaalaukseen.

 

Ikäsuositus
  • Leiri soveltuu parhaiten 9-12 -vuotiaille

 

Ota mukaan
  • Vesipullo
  • Mukavat ja joustavat liikkumiseen soveltuvat vaatteet
  • Auringolta suojaava päähine

 

Leiripäivien kesto
  • Leiripäivät kestävät kello 9-15.00

 

Hinta
  • Leirin hinta 130€ per leiriläinen
  • Hinta sisältää ammattitaitoisen ja mukaansatempaavan opetuksen, sekä lounaan ja välipalan leiripäivinä

 

 

Yleistä tietoa kesäleireistä

Kaikki leirit ovat päiväleirejä. Kolmen päivän leirit kestävät kello 9-15 ja kahden päivän leirit kestävät kello 9-15.30. Jokaiseen leiriin sisältyy vakuutus, terveellinen itsetehty kotiruokalounas ja ravitseva välipala sekä osaava ja ammattitaitoinen opetus. Leiriläiset saavat ennen leiriä leirikirjeen.

 

Vanhemmat mukaan!

Muurlan Opistolla on ihanteelliset mahdollisuudet tehdä etätöitä samalla kun lapset nauttivat leirielämää. Työ- ja leiripäivän jälkeen perhe voi viettää yhteistä aikaa Opiston kauniissa ja vihreässä kesämiljöössä. Opistolla on puitteet mm.  frisbeegolfiin, pallopeleihin, sulkapalloon ja uimiseen. Myös vanhemmille tarjolla terveellinen kotiruokalounas sekä mahdollisuus päivälliseen. Opiston majoitustiloissa majoittuu koko perhe edullisesti. Hinnat löydät ilmoittautumislomakkeesta tai tiedustelemalla toimisto@muurlanopisto.fi.

 

Lisätietoja

toimisto@muurlanopisto.fi

044 758 1500

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin

Comments are closed