Koodileiri

31.7.-2.8.2017

 Huom! Leiri täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijalle.

Sisältö

Koodausleirillä opit käyttämään ohjelmointialusta Scratchia, jonka avulla voit muun muassa luoda animaatioita, tehdä musavideoita ja koodata pelejä. Leirillä jokainen leiriläinen pääsee tekemään omia töitään opettajan opastuksella. Tavoitteena on päästä sisälle loogiseen ajattelumalliin, joka on edellytyksenä kaikkeen ohjelmointityöhön. Scratch sopii vasta-alkajille ja ohjelmointiharrastuksessa jo alkuun päässeille.

 

Leirin jälkeen voit jatkaa koodausta kotona. Ohjelmointialusta toimii tietokoneen Internet-selaimessa tai voit ladata sen omalle koneellesi (Windows/Mac/Linux). Koodaus on taito, josta tulee olemaan sinulle varmasti hyötyä tulevaisuudessa niin koulussa kuin vapaa-ajan harrastuksissa.

 

Opettajana Mikko Virtaperko, Mainostoimisto Kuke

 

Ikäsuositus
  • Koodileiri soveltuu parhaiten 8-11 -vuotiaille.

 

Ota mukaan
  • Mukavat vaatteet

 

Leiripäivien kesto
  • Leiripäivät kestävät kello 9-15.

 

Hinta
  • Hinta 130€
  • Hinta sisältää ammattitaitoisen ja mukaansatempaavan opetuksen, sekä lounaan ja välipalan leiripäivinä

 

Leiri on täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijalle

 

Yleistä tietoa kesäleireistä

Kaikki leirit ovat päiväleirejä. Kolmen päivän leirit kestävät kello 9-15 ja kahden päivän leirit kestävät kello 9-15.30. Jokaiseen leiriin sisältyy vakuutus, terveellinen itsetehty kotiruokalounas ja ravitseva välipala sekä osaava ja ammattitaitoinen opetus. Leiriläiset saavat ennen leiriä leirikirjeen.

 

Vanhemmat mukaan!

Muurlan Opistolla on ihanteelliset mahdollisuudet tehdä etätöitä samalla kun lapset nauttivat leirielämää. Työ- ja leiripäivän jälkeen perhe voi viettää yhteistä aikaa Opiston kauniissa ja vihreässä kesämiljöössä. Opistolla on puitteet mm.  frisbeegolfiin, pallopeleihin, sulkapalloon ja uimiseen. Myös vanhemmille tarjolla terveellinen kotiruokalounas sekä mahdollisuus päivälliseen. Opiston majoitustiloissa majoittuu koko perhe edullisesti. Hinnat löydät ilmoittautumislomakkeesta tai tiedustelemalla toimisto@muurlanopisto.fi.

 

Lisätietoja

toimisto@muurlanopisto.fi

044 758 1500

Pidätämme oikeuden muutoksiin

Comments are closed