Lennokkileiri

20.-22.6.2017

Sisältö

Leirillä kasataan vapaasti lentävä lennokki pitkänlinjan lennokki-miehen Olavi Lumeksen suunnittelemassa sarjasta. Lisäksi tutustutaan lentämisen perusteisiin ja lennokkien rakenteeseen sekä opetellaan lennättämään ja trimmaamaan itse rakennettua lennokkia. Tule leirille yhdessä vanhemman, isoveljen tai -siskon, sedän tai papan kanssa! Opettajana toimii Jaakko Mursula. Jaakko on tuleva teknisentyön opettaja, lentävä puuseppä. Leirillä esitellään myös muita lennokkeja ja lennokkiharrastusta.

Ikäsuositus
  • Leiri on tarkoitettu 8-14 –vuotiaille nuorille ja heidän vanhemmilleen/muille sopiville aikuisille
Ota mukaan
  • Vesipullo
  • Mukavat ja joustavat liikkumiseen soveltuvat vaatteet
Leiripäivien kesto
  • Leiripäivien kesto 9-15.00.
Hinta
  • Vanhemmalle ja lapselle/nuorelle leirin hinta on 230€
  • Mikäli lapsi/nuori osallistuu yksin, hinta on 130€
  • Lisäksi materiaalimaksu 25€/lennokki
  • Hinta sisältää ammattitaitoisen ja mukaansatempaavan opetuksen, sekä lounaan ja välipalan leiripäivinä
Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen leirille on päättynyt.

Yleistä tietoa kesäleireistä

Kaikki leirit ovat päiväleirejä. Kolmen päivän leirit kestävät kello 9-15 ja kahden päivän leirit kestävät kello 9-15.30. Jokaiseen leiriin sisältyy vakuutus, terveellinen itsetehty kotiruokalounas ja ravitseva välipala sekä osaava ja ammattitaitoinen opetus. Leiriläiset saavat ennen leiriä leirikirjeen.

Vanhemmat mukaan!

Muurlan Opistolla on mahdollisuus tehdä etätöitä samalla kun lapset nauttivat leirielämää. Työ- ja leiripäivän jälkeen perhe voi viettää yhteistä aikaa Opiston kauniissa ja vihreässä kesämiljöössä. Opistolla on puitteet mm.  frisbeegolfiin, pallopeleihin, sulkapalloon ja uimiseen. Myös vanhemmille tarjolla terveellinen kotiruokalounas sekä mahdollisuus päivälliseen. Opiston majoitustiloissa majoittuu koko perhe edullisesti. Hinnat löydät ilmoittautumislomakkeesta tai tiedustelemalla toimisto@muurlanopisto.fi.

Lisätietoja

toimisto(at)muurlanopisto.fi

044 758 1500

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Comments are closed