Majanrakennusleiri

26.-28.6.2017

Sisältö

Leirillä opitaan suunnittelemaan  ja tekemään majoja luonnonmateriaalista  ja muusta helposti saatavilla olevasta materiaalista.  Leirillä opitaan tekemään erilaisia rakenteita , liitoksia ja solmuja. Mukana myös esimerkiksi laavuretki ja riippumattojen virittelyä. Tule rakentamaan majoja ja oppimaan uutta Muurlan opiston rantaan!

Ikäsuositus
  • Leiri on tarkoitettu 7-13 –vuotiaille, jotka pitävät luonnossa puuhailusta.
Ota mukaan
  • Vesipullo
  • Mukavat ja joustavat liikkumiseen soveltuvat vaatteet
Leiripäivien kesto
  • Leiripäivien kesto 9-15.00.
Hinta
  • Hinta 130€
  • Hinta sisältää ammattitaitoisen ja mukaansatempaavan opetuksen, sekä lounaan ja välipalan leiripäivinä
Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen leirille on päättynyt.

 

Yleistä tietoa kesäleireistä

Kaikki leirit ovat päiväleirejä. Kolmen päivän leirit kestävät kello 9-15 ja kahden päivän leirit kestävät kello 9-15.30. Jokaiseen leiriin sisältyy vakuutus, terveellinen itsetehty kotiruokalounas ja ravitseva välipala sekä osaava ja ammattitaitoinen opetus. Leiriläiset saavat ennen leiriä leirikirjeen.

Vanhemmat mukaan!

Muurlan Opistolla on mahdollisuus tehdä etätöitä samalla kun lapset nauttivat leirielämää. Työ- ja leiripäivän jälkeen perhe voi viettää yhteistä aikaa Opiston kauniissa ja vihreässä kesämiljöössä. Opistolla on puitteet mm.  frisbeegolfiin, pallopeleihin, sulkapalloon ja uimiseen. Myös vanhemmille tarjolla terveellinen kotiruokalounas sekä mahdollisuus päivälliseen. Opiston majoitustiloissa majoittuu koko perhe edullisesti. Hinnat löydät ilmoittautumislomakkeesta tai tiedustelemalla toimisto@muurlanopisto.fi.

Lisätietoja

toimisto(at)muurlanopisto.fi

044 758 1500

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Comments are closed