Sirkus- ja akrobatialeiri

 

5.-6.6.2017

 

Sisältö

Tule oppimaan sirkustaitoja ja akrobatiaa!  Sirkus ja akrobatialeirillä on luvassa liikunnallista hauskanpitoa ja vauhdikasta menoa unohtamatta lounasta ja välipalaa. Taitavat Turun sirkuskoulun ohjaajat opettavat turvallisesti erilaisia sirkustaitoja. Leirillä suunnitellaan yhdessä sirkusnäytös, jota ovat tervetulleita  leirin päätteeksi katsomaan vanhemmat, sisarukset, sukulaiset ja vaikka kummit tai naapurit.

 

Tila
  • Muurlan koulu: Robintie 30, 25130 Muurla

 

Ikäsuositus
  • Kouluikäiset (nuoremmat vain siskon tai veljen kanssa)

 

Ota mukaan
  • Vesipullo
  • Mukavat ja joustavat liikkumiseen soveltuvat vaatteet
  • Liukumattomat jumppatossut (tämä vaihtoehto parempi) tai sisäpelikengät

 

Leiripäivien kesto

Leiripäivät kestävät kello 9-15.30. Toinen leiripäivä päättyy sirkusnäytökseen, joka alkaa kello 15.30. Sirkusnäytöstä ovat tervetulleet katsomaan kaikki vanhemmat, sisarukset ja sukulaiset. Näytös kestää noin puoli tuntia

 

Hinta
  • Hinta 130€
  • Hinta sisältää ammattitaitoisen ja mukaansatempaavan opetuksen, sekä lounaan ja välipalan leiripäivinä
Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen leirille on päättynyt.

 

Yleistä tietoa kesäleireistä

Kaikki leirit ovat päiväleirejä. Kolmen päivän leirit kestävät kello 9-15 ja kahden päivän leirit kestävät kello 9-15.30. Jokaiseen leiriin sisältyy vakuutus, terveellinen itsetehty kotiruokalounas ja ravitseva välipala sekä osaava ja ammattitaitoinen opetus. Leiriläiset saavat ennen leiriä leirikirjeen.

 

Vanhemmat mukaan!

Muurlan Opistolla on ihanteelliset mahdollisuudet tehdä etätöitä samalla kun lapset nauttivat leirielämää. Työ- ja leiripäivän jälkeen perhe voi viettää yhteistä aikaa Opiston kauniissa ja vihreässä kesämiljöössä. Opistolla on puitteet mm.  frisbeegolfiin, pallopeleihin, sulkapalloon ja uimiseen. Myös vanhemmille tarjolla terveellinen kotiruokalounas sekä mahdollisuus päivälliseen. Opiston majoitustiloissa majoittuu koko perhe edullisesti. Hinnat löydät ilmoittautumislomakkeesta tai tiedustelemalla toimisto@muurlanopisto.fi.

 

Lisätietoja

toimisto@muurlanopisto.fi

044 758 1500

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Comments are closed