Lasten leirikesä 2017

Muurlan Opisto järjestää kesällä 2018 Lasten Leirikesän ja tarjolla on monia mielenkiintoisia leirejä, joista jokainen voi löytää mieleisensä. Mukana tulee olemaan vanhoja suosikkeja, kuten parkour, koodileiri, animaaito ja taideleiri sekä myös uusia inspiroivia leirejä. Mikä olisi sinun suosikkisi? Ilmoita leiritoiveesi meille, toimisto@muurlanopisto.fi.

Yleistä tietoa leiristä

Kaikki leirit ovat päiväleirejä. Kolmen päivän leirit kestävät kello 9-15 ja kahden päivän leirit kestävät kello 9-15.30. Jokaiseen leiriin sisältyy vakuutus, terveellinen kotiruokalounas ja ravitseva välipala sekä osaava ja ammattitaitoinen opetus. Leiripäivien aikana saa paljon uusia kavereita ja oppii uusia asioita samalla auringosta nauttien. Leiriläiset saavat ennen leiriä leirikirjeen.

Vanhemmat mukaan

Muurlan Opistolla on mahdollisuus tehdä etätöitä samalla kun lapset nauttivat leirielämästä. Työ- ja leiripäivän jälkeen perhe voi viettää yhteistä aikaa Opiston kauniissa ja vihreässä kesämiljöössä järven rannalla. Opistolla on puitteet mm. frisbeegolfiin, pallopeleihin, sulkapalloon ja uimiseen. Myös vanhemmille tarjolla terveellinen kotiruokalounas sekä mahdollisuus päivälliseen. Opiston majoitustiloissa majoittuu koko perhe edullisesti.

Comments are closed