Palvelut

Tarjoamme kokous-, juhla- ja majoitustiloja sekä lounas- ja pitopalvelua.

Kokous- ja juhlatilat

Meillä voit järjestää erikokoisia juhlatilaisuuksia tai kokouksia. Opistolta löytyy erilaisia tiloja aina pienistä palaveritiloista yli 100 hengen juhlasaliin saakka. Tilat kalustetaan asiakkaan toiveiden ja tilaisuuden luonteen mukaan. Opistolta löytyy myös muita tiloja, kuten esimerkiksi sauna ja oma ranta, kappeli noin 12 hengelle sekä laavu (n. 1,5 km Opistolta). Lisäksi Digiteekkiluokka, jossa 18 tietokonetta ohjelmistoineen.

Kokousten tai juhlien yhteyteen on mahdollista liittää esimerkiksi laavuretki, lintubongausta pönttöpolulla tai saunomista ja uintia opiston omassa rannassa. Tilauksesta voimme myös järjestää tilaisuuteen erilaisia hyvinvointihoitoja tai inspiroivia alustuksia toivotuista aiheista.

Lähes kaikissa tiloissa käytettävissä dokumenttikamera, videotykki, kannettava tietokone, piirtoheitin, televisio, video, dvd, internet-yhteys. Näiden saatavuus saattaa riippua käytettävästä tilasta. Opistolla on lisäksi mahdollisuus kopiointiin/skannaukseen.
Hinnat eivät sisällä vähennettävää arvonlisäveroa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Majoitus

Majoitustiloja löytyy aina yhden hengen huoneista neljän hengen huoneisiin. Tiloissa on yhteiset wc, keittiö -ja oleskelutilat. Sängyn lisäksi huoneissa on kaappitilaa omille tavaroille ja kirjoituspöytä. Mikäli omat lakanat ja pyyhe ovat unohtuneet, voit vuokrata ne meiltä.

Kysythän ryhmätarjousta suuremmille majoitusryhmille.

Ruokailupalvelut

Pitopalvelutoiminnan tuottaa Jaanan Herkkupöytä Oy, joka toimii Muurlan Opiston tiloissa ja valmistaa myös joka arkipäivä maittavan lounaan. Jaana loihtii myös juhliisi herkut ja kokouksiin tarjoilut. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! puh. 044 758 1508.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Comments are closed