Shindo-ohjaajakoulutus, 5 op

Shindo® on monipuolinen kehotyöskentelymenetelmä,  johon kuuluu rentoutusharjoituksia venytyksiä ja hoitoja. Ne vaikuttavat kehoon ja mieleen tasapainottavasti.  Omaleimainen osa Shindoa on lämmin ja kunnioittava kosketus ja tuki. Se on olennaista sekä venyttelyn tehostamisessa että hoidossa.

Hoitotekniikoita harjoitellaan ohjaajakurssin aikana venytysten tukemiseen  taidon oppimiseksi.  Hoidot on tarkoitettu kotikäyttöön.   Shindo -ohjaajakoulutus antaa valmiudet ja oikeudet shindo – venyttelyryhmien ohjaamiseen ja harjoitusten yksityisohjaamiseen asiakkaille sekä peruskurssin järjestämiseen .

Ohjaajan koulutus on myös perusta shindon syventävälle kurssivaiheelle ja varsinaiselle, yhteensä kaksivuotiselle kouluttaja-hoitajakoulutukselle.

Shindoa voidaan soveltaa erilaisille ryhmille; esimerkiksi työyhteisöille, lasten ja nuorten oppimisen tukemiseen, eri ammattien täydennyskoulutukseen, rentouttavaan TYHY-toimintaan ja terveyden tueksi.

Shindo-ohjaaja voi toimia monella tavalla hyvinvoinnin edistämiseksi. Ohjaaja voi ohjata erilaisia ryhmiä, antaa yksityistunteja ja pitää peruskursseja.

Lähipäivät

Kurssi sisältää 11 lähipäivää, oman harjoittelun ja yksilöohjauksen.

Aloitus 24.-25.2.2018

Lähipäivät:

24.-25.2.
17.3.
6.4.
5.5.
16.6.
11.8.
22.9.
6.10.
3.11.
1.12.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Riitta Mursula-Innanen, vastaava kouluttaja, Shindo ry

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta 1350€.   Hinta sisältää lounaan ja kahvin/teen koulutuspäivinä, laadukkaan opetuksen sekä näyttökokeen ja todistusmaksun Shindo ry:lle.  Koulutuksen ensimmäinen maksuerä on maksettava ennen ensimmäistä lähipäivää. Samalla henkilö varaa koulutuspaikan itselleen koko koulutusohjelman ajaksi.

Majoitus

Opistolla voi lähijaksojen aikaan yöpyä edulliseen hintaan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Comments are closed