Muurlan opiston logo

aggressio voimaksi

22.4.2023

Tervetuloa aggression äärelle! Koulutuksessa tarkastellaan aggressiota niin henkilökohtaisesta kuin ammatillisesta näkökulmasta.

Sisältö

Aggressio on yksi ihmisen perustunteista, joka näkyy jokapäiväisessä arjessa ja jollain tavalla kaikissa ihmissuhteissa. Tiedostamattomana aggressio kanavoituu usein vahingollisilla ja haitallisilla tavoilla, suoraan tai epäsuorasti. Samaan aikaan se on myös voimaa ja välttämätön osa ihmisenä olemista.

Omaa, ja varsinkin toisen ihmisen aggressiota voi olla vaikeaa ottaa vastaan – viha herättää vastareaktion ja torjuntaa. Entä jos siihen koettaisi suhtautua samalla myötätunnolla kuin suruun? Tervetuloa oman ja toisen ihmisen aggression ymmärtämisen ja vastaanottamisen äärelle – ja harjoittelemaan aggression kanavoimista hyvän käyttöön: voimaksi ja rohkeudeksi.

Päivä rakentuu luennoista, toiminnallisista harjoituksista ja keskusteluista.

koulutuksen kesto

La 22.4.2023, klo 10-15.30

Kenelle

Kurssi on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille, mutta se on suunnattu erityisesti sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille sekä muille vuorovaikutustyötä tekeville ammattihenkilöille; ohjaajat, opettajat, terapeutit.

ilmoittautuminen

  • Ilmoittautuminen kurssille päättyy 5.4.2023.
  • Vahvistamme kurssin toteutumisen sinulle sähköpostiisi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.
  • Kurssin laskutus tapahtuu ennen kurssin alkua.
  • Pidätämme oikeuden kurssin peruuttamiseen vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä aikataulu- ja opetusmuodon (lähi/etä) ja muihin vastaaviin muutoksiin erityisissä poikkeustilanteissa.

hinta

  • 190e / hlö.
  • Hinta kattaa ammattitaitoisen opetuksen sekä lounaan ja iltapäiväkahvin.
  • Opistolla voi lähijaksojen aikaan yöpyä edulliseen hintaan. Lue lisää

kouluttajat

  • Heli Pruuki, TT, perhepsykoterapeutti, pari- ja seksuaaliterapeutti, työnohjaaja, tietokirjailija. 

heli pruuki

Heli Pruuki on TT, perhepsykoterapeutti, pari- ja seksuaaliterapeutti, työnohjaaja ja tietokirjailija. Heli on kirjoittanut mm. teoksen Vihainen nainen: Hyvä, paha aggressio (2018).