Ilmainen koulutus salolaisille luovan alan työnhakijoille

Hei salolainen luovan alan osaaja!

Oletko tällä hetkellä työttömänä tai osa-aikatöissä ja haluat saada uusia työkaluja oman osaamisen kehittämiseen ja työllistymiseen? Haluatko oppia palvelumuotoilua, ja tuotteistaa oman osaamisesi asiakaslähtöiseksi palveluksi?

Tule mukaan Uusi startti -hankkeen koulutukseen!

Uusi startti on luovien alojen osaajien työllistymistä tukeva koulutus, jonka toteuttajana toimii Muurlan opisto … Jatka lukemista

Muurlan opisto on mukana reilun taiteen manifesti -kampanjassa

Muurlan opisto on mukana Reilun taiteen manifestissa, joka on kampanja taiteilijoiden reilujen palkkioiden puolesta.

Reilun taiteen manifesti kertoo taidealan todellisuudesta. Taiteilijan työ koostuu tyypillisesti monesta palasesta: keikat, toimeksiannot ja muut tilaukset muodostavat tärkeän osan taiteilijan repaleisesta toimeentulosta. Usein näistä töistä tarjotaan taiteilijalle palkkioksi kuitenkin vain näkyvyyttä.

Reilun taiteen manifesti muistuttaa, … Jatka lukemista

Suosittelemme Muurlan opistolla kasvomaskin käyttöä

Muurlan opisto suosittelee kasvomaskin käyttöä opiston tiloissa. Huolehditaan yhdessä toistemme terveydestä ja muistetaan edelleen myös käsihygienia ja turvavälit. Tuntiessasi olosi kipeäksi, jääthän kotiin lepäämään. Pysytään terveinä!

Syyslomalla ulkoilemaan & lounaalle Muurlaan – Lähellä on hauskaa!

Jaanan Herkkupöytä on avoinna syyslomaviikolla vaikka opiston opiskelijat ovatkin viettämässä syyslomaa. Tervetuloa siis opistolle nauttimaan syksyisestä miljööstä ja hyvästä lounaasta. Lounas klo 11-13. Tervetuloa!

Maanantai 12.10.2020 Lounas 1 (9,20 €)Spaghetti & Bolognese (L, saa G)(nauta, Suomi)Kalakeitto (L, G)Kasvisvaihtoehto (9,20 €): Kasvisbolognese (L, G)Jälkiruoka: Vadelma-vaniljamousse (L, G)

Tiistai 13.10.2020Jatka lukemista