Muurlan Opistolla siirrytään lähiopetukseen 12.4. alkaen

Vielä tämä viikko etäillään, mutta sitten päästään tapaamaan

Varsinais-Suomen alueellinen koronakoordinaatioryhmä suositteli tiistaina (6.4.), että alueen yläkoulut ja lukiot voivat ensi viikon alusta lähtien siirtyä lähi- tai hybridiopetukseen, jos paikallinen epidemologinen tilanne sen sallii. Salon kaupungin koronajohtoryhmä päätti lähiopetukseen siirtymisestä. Näin ollen myös Muurlan Opistolla siirrytään lähiopetukseen 12.4. alkaen.

Lue lisää

Jatka lukemista

Lasten kesäleirit 2021

Opiston iloiset lasten kesäleirit on nyt julkaistu.

Tulevana kesänä mukana on lasten suosikkileirejä, kuten seikkailuleri, taideleiri, taidepainoitteinen enkkuleiri, parkourleiri sekä halipysäkki lapsen ja vanhemman yhteisiin hetkiin.

Tervetuloa viettämään hauskoja kesäpäiviä kanssamme!
Lue lisää

Jatka lukemista

Brändää itsesi näkyväksi – ilmainen etäkoulutus työttömille työnhakijoille

Brändää itsesi näkyväksi – ilmainen video-CV -koulutus työttömille työnhakijoille

14.4., 16.4., 21.4., ja 23.4. klo 9-14

Oletko tällä hetkellä työttömänä työnhakijana ja haluaisit saada potkua työnhakuun? Tule mukaan maksuttomaan koulutukseen, jossa saat brändätä itsesi näkyväksi video-cv:n avulla. Koulutuksessa opit, miten näytät osaamisesi videolla ja miten erotut eduksesi. Opit … Jatka lukemista

Taidevuosi oppivelvollisille haku on nyt avoinna

Oletko oppivelvollinen, mutta et vielä varma, minne jatko-opintosi tulevat suuntautumaan? Kiinnostaako valokuvaus ja muu kuvallinen itseilmaisu? Muurlan opisto tarjoaa hienon mahdollisuuden oppivelvollisuuden täyttämiseen taideaineita opiskellen.

Vuosi opistossa antaa tilaisuuden pohtia tulevaisuuttasi rauhassa, saat uusia ystäviä, lisää itsetuntemusta ja pystyt harjoittelemaan itsenäistymistä. Opistovuosi parantaa myös jatko-opiskeluvalmiuksiasi. Vuosi on täysin maksuton eli … Jatka lukemista

Oppivelvollisuus laajenee – uusi tehtävä ja mahdollisuus myös kansanopistoille!

Oppivelvollisuus laajenee perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen. Laki tulee voimaan vuoden 2021 alussa. Nykyisille 9-luokkalaisille tulee hakeutumisvelvollisuus: Oppivelvollisen on hakeuduttava ennen perusopetuksen viimeisen vuosiluokan päättymistä toisen asteen koulutukseen, nivelvaiheen koulutukseen tai muuhun oppivelvollisuuden piiriin kuuluvaan koulutukseen. 

Kansanopistojen järjestämä uusi oppivelvollisille suunnattu koulutuslinja on hyväksytty virallisesti kolmanneksi mahdollisuudeksi oppivelvollisuuden suorittamiseen. Se tarkoittaa sitä, … Jatka lukemista

Yhdistys hyödyntää somea -verkkokurssi

Kurssilla monipuolistetaan ja vahvistetaan yhdistyksen hallituksen jäsenten sometaitoja suhteessa yhdistyksen toimintaan. Kurssin jälkeen yhdistyksillä on valmiuksia hyödyntää sosiaalista mediaa osana yhdistyksen sisäistä ja ulkoista viestintää.

Kurssi on maksuton ja sen järjestää Muurlan opisto OPH:n hankeapurahan kautta.Verkkokurssi toteutetaan Muurlan opiston Google Classroom -alustalla.

Kurssipäivät: 13.1., 20.1., 27.1., 3.2., 10.2. ja 17.2.2021, … Jatka lukemista

Suosittelemme Muurlan opistolla kasvomaskin käyttöä

Muurlan opisto suosittelee kasvomaskin käyttöä opiston tiloissa. Huolehditaan yhdessä toistemme terveydestä ja muistetaan edelleen myös käsihygienia ja turvavälit. Tuntiessasi olosi kipeäksi, jääthän kotiin lepäämään. Pysytään terveinä!