Get Together

Get Together – Muurlan Opiston valokuvauslinjan 30-vuotisjuhla

 

Muurlan opiston valokuvauslinja täyttää 30 vuotta ja sitä juhlistaaksemme kutsumme vanhat ja nykyiset valokuvauslinjan opiskelijat sekä opettajat Get Together -juhlaan Muurlan Opistolle la 13.10.2018. Juhla alkaa klo 16.00 maljan nostolla ja juhlapäivällisellä. Olet lämpimästi tervetullut viettämään iltaa kanssamme! 

 

Ohjelma

Klo 16.00 Maljan nosto ja juhlapäivällinen

Klo 18.00 Iltajuhlan ohjelma alkaa sisältäen mm. puheita, muisteluja, kuvia ja tanssiesityksen

Klo 20.00 DJ:t soittavat musiikkia, tarjolla pientä purtavaa (OPM), hauskaa yhdessäoloa ja tanssimista. Sinun on myös mahdollista kuvauttaa itsesi loistokkaalla pop up -kuvauspisteellä.

 

Menu
 
Alkumalja
 
Päivällinen:
Worschmak
Kasvisworschmak
Uuniperuna
Lisäkkeet; punajuuri, maustekurkku, smetana
Syksyinen vihersalaatti
Juusto-Kvinoa -salaatti
Leipävalikoima
 
Ruokajuomina viini, kotikalja, vesi, maito
 
Jälkiruoka:
Täytekakku
Kahvi, tee, mehu

 

Varmista paikkasi juhlapäivälliselle ilmoittautumalla ja maksamalla juhlapäivällinen, jonka hinta on 30 e (maksutiedot löydät alta). Mikäli osallistut vasta klo 18.00 alkavaan iltajuhlaan, muista silti tehdä ilmoittautuminen.

Juhlapäivällinen
Tilinumero: FI15 5410 0220 2558 09
Viite: Oma nimi/gettogether
Summa: 30 e

Mikäli teiltä löytyy mukavia kuvia opiskelu-/ opetusajoiltanne olisi hauskaa, jos toimittaisitte niitä etukäteen meille sähköisesti. Teemme niistä valokuvauslinjan historia -esityksen esitettäväksi. Kuvat voit toimittaa opiston sähköpostiin toimisto@muurlanopisto.fi tai mikäli kuvia on suuri määrä, voit käyttää esim. WeTransferia. Paperikuvat voitte tuoda mukananne, laitetaan ne esille katseltavaksi.

Opistolla on tarjolla rajoitettu määrä majoitustiloja. Halutessasi voit tiedustella majoitusta/ hintaa opiston toimistolta p. 044 758 1500 tai toimisto@muurlanopisto.fi.

Olisimme iloisia jos tapahtuma tavoittaisi mahdollisimman monet meillä opiskelleet, joten olisi mukavaa jos jaat tapahtumaa eteenpäin.

Varmista paikkasi juhlaan täyttämällä allaoleva ilmoittautuminen sekä osallistuessasi juhlapäivälliselle suorita juhlapäivällisen hinta 30.9.2018 mennessä.

Lisätietoja toimisto@muurlanopisto.fi tai kikka.niittynen@muurlanopisto.fi

Comments are closed