Ilmainen koulutus salolaisille luovien alojen työttömille työnhakijoille

Hei salolainen luovan alan osaaja! Oletko tällä hetkellä työttömänä ja haluat saada konkreettisia keinoja työllistymiseen? Haluatko oppia palvelumuotoilua ja lähteä ajattelemaan omaa osaamistasi asiakaslähtöisesti?

Tule mukaan ilmaiseen Uusi startti -koulutukseen!

UUSI STARTTI on luovien alojen osaajien työllistymistä tukeva koulutus, jonka toteuttajana toimii Muurlan opisto ja rahoittajana Opetushallitus. Koulutus on ilmainen ja siihen voivat hakea kaikki salolaiset luovien alojen työnhakijat, kuten kuvataiteilijat, muotoilijat, graafiset suunnittelijat, tanssijat, taidekasvattajat, kulttuurituottajat, kirjailijat, teatterialan ammattilaiset ja muusikot.

Koulutuksen sisältö

  • Opit kehittämään luovaa osaamistasi palveluideaksi palvelumuotoilun työkaluilla
  • Opit asiakas- ja käyttäjälähtöisen ajatusmallin
  • Kehität omaa asiantuntijuuttasi
  • Opit ymmärtämään muutos- ja tulevaisuusajattelua
  • Kehität asiakaslähtöisen palveluidean, jonka avulla sinun on mahdollista työllistää itsesi
  • Verkostoidut ja luot yrityskontakteja

Lisäksi saat henkilökohtaista valmennusta ja sparrausta. Jokainen osallistuja saa yksilöllistä opetusta ja ohjausta. Koulutus toteutetaan 5 hengen pienryhmässä. Sinulla on tukena oma valmentaja ja ryhmä.

Aika ja paikka

Koulutus pidetään 16.9.-26.11. sekä etä- että lähiopetuksena. Opetuspäiviä on 2 viikossa, jonka lisäksi saat henkilökohtaista valmennusta. Opetustunteja on noin 120. Opetuspäivien lisäksi kurssiin kuuluu itsenäistä työskentelyä.

Lähiopetusta on noin 40% koulutuksesta (etänä 60%). Lähiopetuspäivät pidetään Muurlan opistolla (Muurlantie 365). Opistolle kulkee paikallisbusseja Salosta.

Kouluttaja

Kouluttajana ja valmentajana toimii palvelumuotoilija (YAMK) Paula Nordfors. Paula on myös kuvataiteilija, joten hänellä on ymmärrystä luovasta työskentelystä.

Hae mukaan koulutukseen

Koulutukseen kannattaa hakea nopeasti pienen osallistujamäärän takia. Lähetä cv:si ja kerro lyhyesti, miksi haluat koulutukseen: elina.yamano@muurlanopisto.fi

Lisätietoja

Elina Yamano
Hankekoordinaattori, Muurlan opisto
elina.yamano@muurlanopisto.fi

Paula Nordfors

Comments are closed