Täydellinen lahja ilahduttaa, sillä voit onnitella, kiittää tai kannustaa itsensä kehittämisestä ja uuden oppimisesta kiinnostunutta.

Lahjakortti on voimassa vuoden ja voit vapaasti itse päättää, minkä suuruisen lahjakortin haluat lunastaa. Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikissa koulutus- ja kurssitarjonnassamme ja sen voi käyttää myös osissa.

Lahjakortin voit lunastaa:

1. Piipahtamalla Opiston toimistolla.
  • Toimistomme on avoinna ma – to klo 8 – 15 ja meillä voit maksaa myös pankkikortilla.
2. Tilaamalla lahjakortin postitse toimitettuna.
  • Täytä tilauslomake huolellisesti.
Syötä haluamasi summa.
  • Valitse summa, jolle lahjakortin haluat. Lisää summaan postituskulut 3,50 € ja maksa kokonaissumma Muurlan Opiston tilille. Tilinumero FI15 5410 0220 2558 09, kirjoita viestikenttään sana LAHJAKORTTI
  • Kun suoritus näkyy tilillämme, toimitamme lahjakortin ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen. Nopeimmin saat lahjakortin matkaan lähettämällä kuitin maksustasi osoitteeseen toimisto@muurlanopisto.fi. Emme vastaa virheellisesti ilmoitetuista toimitusosoitteista emmekä Postin kirjejakelusta.
3. Tilaamalla lahjakortin sähköpostiisi
  • Valitse summa, jolle lahjakortin haluat ja maksa se Muurlan Opiston tilille. Tilinumero FI15 5410 0220 2558 09, kirjoita viestikenttään sana LAHJAKORTTI
  • Toimita kuitti maksustasi osoitteeseen toimisto@muurlanopisto.fi ja saat sähköpostiisi tulostettavan PDF-muotoisen lahjakortin. Toimitamme lahjakortin toimistomme aukioloaikojen puitteissa (ma-to klo 8-15.00), siis mahdollisesti jo saman päivän aikana.

Comments are closed