Lasten leirikesä

Lasten ja nuorten kesäleirit

Muurlan Opistolla kesäleirejä on järjestetty jo monta vuotta. Kesäleiri on monesti lapselle yksi kesän kohokohta. Opiston kesäleireillä pidetään hauskaa ja opitaan uutta leirin teeman mukaisesti. Suosittuja leirejä aiempina vuosina ovat olleet mm. parkour-, taide-, seikkailu-, animaatio- ja tiedeleirit.

Kiitos kaikille kesän 2018 kesäleireille osallistuneille!
Leirikesä 2019

Millaisia leirejä sinä haluaisit meidän järjestävän kesällä 2019? Lähetä meille sähköpostia toimisto@muurlanopisto.fi

Yleistä tietoa leiristä
  • Kaikki leirit ovat päiväleirejä.
  • Jokaiseen leiriin sisältyy vakuutus, terveellinen kotiruokalounas ja ravitseva välipala sekä osaava ja ammattitaitoinen opetus.
  • Leiriläiset saavat ennen leiriä leirikirjeen postitse.

Tervetuloa viettämään kesän hauskinta aikaa Muurlan Opiston kesäleireille!

Vanhemmat mukaan

Muurlan Opistolla on mahdollisuus tehdä etätöitä samalla kun lapset nauttivat leirielämästä. Työ- ja leiripäivän jälkeen perhe voi viettää yhteistä aikaa Opiston kauniissa ja vihreässä kesämiljöössä järven rannalla. Opistolla on puitteet mm. frisbeegolfiin, pallopeleihin, sulkapalloon ja uimiseen. Myös vanhemmille tarjolla terveellinen kotiruokalounas sekä mahdollisuus päivälliseen. Opiston majoitustiloissa majoittuu koko perhe edullisesti.

Vanhemmat ja lapset yhdessä

Ohjelmaa Muurlan Opistolla on järjestetty myös yhteisesti vanhemmille ja lapsille. Hali ja huopa – halitaan ja maalataan yhdessä huovalle -kurssi tarjoaa yhteisen kokemuksellisen viikonlopunvieton, jonka aikana maalataan yhteiselle suurelle maalaushuovalle ja tehdään kehollisia läsnäoloharjoituksia. Kurssin tavoitteena on yhdistää mukava yhdessä tekeminen sekä rentoutuminen. Sekä vanhempi että lapsi saavat kurssista mukavan yhteisen muiston ja kurssilla tehtäviä harjoituksia on helppo tehdä kurssin jälkeen kotonakin.

Comments are closed