Kasvattaako tyky-päivän lähestyminen enemmän turhautuneita huokaisuja kuin iloista odotusta? Onko henkilöstö kyllästynyt itseään toistavaan konsulttipuheeseen? Onko kaikki jo nähty?

– Ei ole.

Työelämää ja sen haasteita voi käsitellä monella tapaa, myös huumorilla ja draaman menetelmin. Pieni ja Kipee on sketsiviihteestä ammentava työhyvinvointikoulutuspaketti niin työntekijöille kuin työnohjaajillekin.

Koulutus koostuu noin puolen tunnin mittaisesta näytelmästä, jossa tuodaan esiin stereotyyppisiä hahmoja työpaikoilta karskinkin huumorin kautta. Esiin marssii niin omahyväinen narsisti kuin muutosta janoava ikuinen meinaaja, eli meinari. Lisäksi näytelmä nostaa esiin työelämän nurinkurisuutta.

Siellä missä juoppo Peksi huseeraa väärennettyjen lääkereseptiensä kanssa, joku toinen huseeraa diaesitystä siitä, miten kauan työaikaa menee diaesityksen tekemiseen.

 

Näytelmän jälkeen kouluttuja Tepa Ahonen (Kipee) jatkaa ryhmän kanssa kirkastamalla työpaikan roolit ja tehtävät sekä tarjoamalla uusia oivalluksia työssäjaksamiseen. Tepa Ahonen tehnyt pitkän uran terveydenhuollon, psykodraaman, teatterin ja työnohjauksen parissa. Työnohjaajana hän keskittyy ryhmien kanssa pohtimaan työpaikan rooleja, voimasuhteita ja positiivisia signaaleja.

Hinta ja ajankohta

Koulutuspaketin kesto on noin neljä tuntia. Koulutus toteutetaan yrityksen tai Muurlan Opiston tiloissa sovittuna ajankohtana. Koulutus sopii niin isoille kuin pienille työyhteisöille ja tiimeille.

Koulutuksen hinta kaikille ryhmille 1240 € (+kilometrikorvaukset Salosta + mahdollinen majoitus)

Lisätiedustelut sisällöstä:

Tilaa koulutus:

Pieni ja Kipee

Pieni ja Kipee Työn syrjässä näytelmää esitettiin ensi kerran Salossa marraskuussa 2017. Esitys kiinnosti heti erityisesti työyhteisöjä. Kun esityskausi oli jouluun mennessä ohi, alkoivat yritykset tiedustella mahdollisuutta saada Pientä ja Kipeetä esiintymään omissa työyhteisöissään sekä työnohjaajien parissa.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Comments are closed