Rento kuva ja keho

Kaipaatko omaa aikaa rentouttavan tekemisen parissa kesäisessä miljöössä? Tai haluatko oppia uusia menetelmiä kehollista tai kuvallista ilmaisua vaativaan työhösi? Tai kaipaatko täysin erilaista irtiottoa nykyisistä työhaasteistasi?

Kurssin sisältö

Tule mukaan Rennon kuvan ja kehon kurssille Muurlan Opiston kesäisiin maisemiin yhdessä maalaten ja rentoutuen. Rennolla kuvan ja kehon kurssilla tehdään rentouttavia Shindo-harjoituksia ja maalataan yhdessä. Kurssin tavoitteena on yhdistää kuvallinen ja kehollinen työskentely ja oivalluttaa kurssilaiset oman tekemisen kautta rentoutumisen ja voimaantumisen tilaan. Kurssilla syvennytään omaan kuvalliseen ja keholliseen maailmaan ja ilmaisuun muiden kurssilaisten kanssa kokemuksia jakaen. Kurssi on kokemuksellinen, kehollisen ja kuvallisen työskentelyn retriitti.

Kuvallisen työskentelyn menetelminä käytetään maalaamista sekä piirustusta. Kurssilla maalataan ja piirretään eri tekniikoilla omalla tyylillä ja omaan tahtiin tutkivalla otteella. Ohjaaja avustaa ja opettaa tekniikoita tarvittavalla tavalla. Kehoharjoituksissa käytetään monipuolisesti Shindon® menetelmiä. Kurssilla opit Shindon perusvenytykset sekä yksinkertaisia hoitotekniikoita (selkä, varpaat, hartiat) kotikäyttöön.

Kenelle

Kurssi soveltuu lähtötasosta riippumatta kaikille, ketkä haluavat saada uusia työkaluja itseilmaisuun ja rentoutumiseen maalaamisen ja kehollisen työskentelyn kautta. Kurssi sopii hyvin myös täydennyskoulutukseksi taideaineiden opettajille, jooga-opettajille, Mindfulness- ja työnohjaajille sekä esimerkiksi yrittäjille vastapainona asiantuntijatyölle. Kurssilla käytettävät menetelmät sopivat hyvin myöhemmin käytettäväksi niin töissä kuin kotonakin.

Ota mukaan

Ota mukaan omat vesi- tai peitevärit sekä puuvärejä, tavallisia liituja, akvarelliliituja ja taipuisia vesivärisiveltimiä, jos omistat. Pakkaa mukaan myös venyttelyyn ja liikkumiseen sopivat mukavat ja lämpimät vaatteet.

Kouluttajat
  • Riitta Mursula-Innanen, KM, luokanopettaja, vastaava kouluttaja, Shindo ry
  • Johanna Wahlbeck, kuvataideterapeutti, työnohjaaja (STOry), taidefilosofi (FM), tohtorikoulutettava (taidekasvatus, Jyväskylän yliopisto)
Hinta ja aika
  • 27.-30.6.2018 keskiviikko-lauantai
  • Kurssipäivät kestävät kello 10-16
  • Kurssin hinta on 495€/hlö
  • Hinta sisältää ammattitaitoisen opetuksen (4 kurssipäivää), kurssiruokailut sekä kurssilla käytettävää materiaalia.
Majoitus

Opistolla on mahdollisuus edulliseen majoitukseen kurssipäivien välissä. Ilmoita majoituksesta ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittatuminen

  • Ilmoittaudu kurssille viimeistään 11.6.2018.
  • Vahvistamme kurssin toteutumisen sinulle sähköpostiisi viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.
  • Kurssin laskutus tapahtuu ennen kurssin alkua.
  • Pidätämme oikeuden kurssin peruuttamiseen vähäisen osanottajamäärän vuoksi.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Comments are closed