Sanni Orasmaa – Luonnon aika -rentouttavia hetkiä luonnossa -kirjan esittelytilaisuus 12.8.2018

Sanni Orasmaa – Luonnon aika -rentouttavia hetkiä luonnossa -kirjan esittelytilaisuus
Ajankohta
  • sunnuntaina 12.8 kello 16.-17.30 Muurlan Opistolla
Luonnon aika – rentouttavia hetkiä luonnossa
Sanni Orasmaa kannustaa löytämään ja vahvistamaan vanhan, jo olemassa olevan suhteemme luontoon ja ottamaan sen mukaan osaksi arkista hyvinvointia. Kuka tahansa voi hyödyntää luonnon vaikutusta stressin hallinnassa ja jännityksen poistamisessa – mikä parasta, se on hauskaa ja täysin ilmaista!
Luonnon merkitys ihmisen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa merkittävä. Luonnossa liikkuminen ja oleskelu vähentävät tutkitusti stressiä ja jännitystä.  Luonnon aika – kirja opastaa, kuinka jokainen voi hyödyntää luonnon vaikutusta stressin hallinnassa ja jännityksen poistamisessa.  Kyseessä on tietokirja luontoharjoitteineen ja laajoine lähdeluetteloineen, mutta se sisältää myös tarinoita ja upeita luontokuvia joiden parissa aika katoaa. Teos, joka herättää aistit oman luontosuhteen vahvistamiselle tai eheyttämiselle.
Sanni Orasmaa
Sannilla on mittava kokemus laulunopettajana ja jazzlaulajana. Hän on opiskellut taiteiden maisteriksi Itävallassa ja esiintynyt ympäri maailmaa Euroopan maiden lisäksi mm. Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Tällä hetkellä Sanni toimii Münchenin Musiikkikorkeakoulun jazzlaulun lehtorina sekä omassa yrityksessään SoundByNature Oy:ssa.  Sanni on kehittänyt Luontolaulu®-menetelmän, joka on sukellus äänten, luonnon akustiikan ja laulujen maailmaan. Lue lisää: www.luontolaulu.fi
Tervetuloa kuuntelemaan lisää Luonnon aika – kirjasta, kirjailijan omasta luontosuhteesta ja taipaleesta luontoyrittäjänä sekä siitä, miten sinäkin voit kehittää omaa luontosuhdettasi ja parantaa täten omaa hyvinvointia!
Ilmoittautuminen
  • Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Comments are closed