SHINDO – KOKO SUOMI RENNOKSI

Muurlan Opisto on mukana Shindo ry:n Koko Suomi rennoksi -kampanjassa!

Tiistaina 23.4.2019 klo 16:00-19:30

 

Tule rohkeasti rentoutumaan venytellen opiston Shindo flow -porukkaan.
Sen jälkeen saat hemmotteluhoitoja valintasi mukaan:

  • hartiat ja kädet
  • selkähoito
  • taivaallinen jalkaterien rentoutus = varvashoito

Hoitoja ovat tekemässä Varsinais-Suomen shindo-ohjaajat ja -hoitajat.

Venyttelyryhmä 1 h 8€
Hoidot 20 min 10 €

Opiskelijoille ja henkilökunnalle ilmainen.

 

Mikä Shindo?

Shindo® on monipuolinen kehotyöskentelymenetelmä, johon kuuluu rentoutusharjoituksia, venytyksiä ja hoitoja. Ne vaikuttavat kehoon ja mieleen tasapainottavasti. Omaleimainen osa menetelmää on lämmin ja kunnioittava kosketus ja tuki. Se on olennaista sekä venyttelyn tehostamisessa että hoidossa.

Shindon juuret ovat Japanissa. Se on kehittyvä kehonhuoltomenetelmä, jonka kehittäjä sensei (opettaja) Kazuko Kuratomi yhdistää länsimaisen lääketieteen tutkimuksen ja itämaisen periteisen hoitotaidon. Shindo ei ole sidoksissa mihinkään uskontoon tai filosofiaan, ja sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille ihmisille.

Menetelmän lähtökohtana on kuusi perusvenytystä ja niitä tehostavia ja pehmentäviä variaatioita, jotka opettavat kuuntelemaan omaa kehoa. Harjoitusten ja hengityksen avulla voi rentoutua ja päästää irti kehon ja mielen jännityksistä. Harjoitukset auttavat myös löytämään omaa tasapainoa ja keskilinjaa. Venyttelytunneilla ikään kuin istahdetaan oman kehon ääreen kysymään, mitä sille kuuluu.

Comments are closed