Shindo-ohjaajakoulutus

Shindo-ohjaajakoulutus

Shindo® on monipuolinen kehotyöskentelymenetelmä,  johon kuuluu rentoutusharjoituksia venytyksiä ja hoitoja. Ne vaikuttavat kehoon ja mieleen tasapainottavasti.  Omaleimainen osa Shindoa on lämmin ja kunnioittava kosketus ja tuki. Se on olennaista sekä venyttelyn tehostamisessa että hoidossa. Koulutuksen laajuus on 5 opintopistettä.

Hoitotekniikoita harjoitellaan ohjaajakurssin aikana venytysten tukemiseen  taidon oppimiseksi.  Hoidot on tarkoitettu kotikäyttöön. Shindo -ohjaajakoulutus antaa valmiudet ja oikeudet shindo – venyttelyryhmien ohjaamiseen ja harjoitusten yksityisohjaamiseen asiakkaille sekä peruskurssin järjestämiseen.

Ohjaajan koulutus on myös perusta shindon syventävälle kurssivaiheelle ja varsinaiselle, yhteensä kaksivuotiselle kouluttaja-hoitajakoulutukselle.

Shindoa voidaan soveltaa erilaisille ryhmille; esimerkiksi työyhteisöille, lasten ja nuorten oppimisen tukemiseen, eri ammattien täydennyskoulutukseen, rentouttavaan TYHY-toimintaan ja terveyden tueksi. Shindo-ohjaaja voi toimia monella tavalla hyvinvoinnin edistämiseksi. Ohjaaja voi ohjata erilaisia ryhmiä, antaa yksityistunteja ja pitää peruskursseja.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Riitta Mursula-Innanen, vastaava kouluttaja, Shindo ry

Koulutuksen hinta
  • Koulutuksen hinta 1350€
  • Laskutus tapahtuu 3. erässä.
  • Hinta sisältää lounaan ja kahvin/teen koulutuspäivinä, laadukkaan opetuksen sekä näyttökokeen ja todistusmaksun Shindo ry:lle.
Majoitus

Opistolla voi lähijaksojen aikaan yöpyä edulliseen hintaan.

Kiinnostuitko?

Ota yhteys toimisto@muurlanopisto.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Comments are closed