Tulkaa mukaan Yhdistykset ja some -kurssille!

Muurlan opisto järjestää OPH:n hankeapurahan kautta verkkokoulutuksen pienille yhdistyksille. Koulutuksessa pyritään vahvistamaan ja kehittämään yhdistyksen hallituksen jäsenten sometaitoja suhteessa yhdistyksen toimintaan. Kurssi on osallistujille maksuton!

HUOM. Kurssi on valitettavasti täynnä. Järjestämme uuden mahdollisuuden kurssille tulevana syksynä – ilmoittelemme aktiivisesti uusista päivämääristä!

Korona-epidemian tuoma poikkeusaika keväällä 2020 on muuttanut akuutisti toimintamallejamme. Moni on joutunut viemään nopealla aikataululla viemään sisältönsä verkkoon, mutta onko siirtyminen sujunut jouhevasti? Kuinka pienet yhdistykset pärjäävät ylipäätään digiajan murroksessa – ja voisivatko he saada vielä enemmän irti verkon tuomista mahdollisuuksista? Siksi Yhdistykset ja some -kurssi osuu aikamme tarpeeseen ja antaa pienille yhdistyksille työkaluja saada verkkotyöskentelyynsä tukea ja uskallusta.

Verkkokurssina toteutettavalla kurssilla käydään lävitse yhdistyksen tarvitsemia perusasioita, kuten esimerkiksi yhdistyksen paperihallinnon viemistä pilvipalveluihin. Päänäkökulma kurssilla on kuitenkin rakentava somesuunnittelu.  Tavoitteena on antaa yhdistyksille parempia valmiuksia hyödyntää somea oman toiminnan näkyväksi tekemisessä.

Kurssilla määritellään ja opetellaan, mitä on sosiaalisen median sisällöntuotanto ja tutustutaan kiinnostaviin esimerkkeihin. Jokainen osallistuva yhdistys lähtee kokoamaan omaa somesuunnitelmaa, joka auttaa yhdistystä toimimaan kurssin jälkeen suunnitelmallisesti. Tämän voi lisätä osaksi yhdistyksen toimintasuunnitelmaa vuosille 2020-2022.

Kokoontumisia on viisi kertaa touko-kesäkuussa ja syyskuussa kuullaan kuulumisia. Osallistuminen ei vaadi suuria teknisiä taitoja, ainoastaan laitteen, jolla pääsee nettiin ja mikrofonin. Katse on positiivisella tavalla tulevaisuudessa: millaisia askelia yhdistyksen kannattaa ottaa.

Tapaamiset:
Google Meet -alustalla 5 kertaa
/ 12.5., 19.5., 26.5., 2.6. ja 9.6. / Kellonaika aina 17:30-19:30
Lisäksi koontikerta syyskuussa: mitä yhdistyksen some-asioille kuuluu?

KURSSI ON VALITETTAVASTI TÄYNNÄ.

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMISET –

Kouluttaja:
Ida-Maria Tanhua, FM, erikoisalana teknologiaan ja sosiaaliseen mediaan liittyvät koulutukset
/ ida@iduilla.fi

Lisätietoja:
Koulutussuunnittelija Minna Nyqvist
/ p. 044 758 1506 / minna.nyqvist@muurlanopisto.fi


Comments are closed