Muurlan Opiston opiskelijoille tarkoitettu asuntola opiston pihapiirissä mahdollistaa opiskelun ja asumisen samassa paikassa. Voit hakea asuntolapaikkaa samalla kun haet meille opiskelemaan. Avaimet saat ensimmäisenä koulupäivänä asumissopimusta vastaan.

Tarjoamme majoitusta linjaopiskelijoiden lisäksi myös opiston muille kurssilaisille viikonlopun ajaksi.

Itsenäisen elämisen taitoja

Asuntola-asuminen on turvallinen vaihtoehto kun olet muuttamassa ensikertaa omaan asuntoon ja harjoittelet itsenäisen elämisen taitoja. Asuntolassa ei ole erillistä valvontaa ja siksi toivomme sinun olevan jo 18-vuotta täyttänyt muuttaessasi meille asumaan. Asuntola on avoinna opintojen aikana ja suljettu oppilaitoksen loma-aikoina.

Vaikka et tuntisikaan ketään saapuessasi asumaan opistolle, löydät varmasti pian uusia samanhenkisiä ystäviä!

Asumisen hinta

Asuntolassa asuminen on tuettua asumista ja hyvin edullista verrattain Salon alueen vuokrahintoihin. Asumiseen opistolla sinun on mahdollista saada tukea opintotuen asumislisästä. Lue lisää asumisen rahoittamisesta ja kustannuksista täältä.

Opiskelija-asuntola

Asunnont sijaitsevat opiston pihapiirissä, opiskelija-asuntolassa sekä päärakennuksemme toisessa kerroksessa. Muurlan Opiston kaunis miljöö Ylisjärven rannalla inspiroi monia liikkumaan luonnossa ja iltaisin on mukava kokoontua solukavereiden kanssa yhdessä vaikka nuotiolle tai viettämään saunailtaa.

Opiskelija-asuntolassa on kahden ja yhden hengen huoneita. Huoneet ovat kalustettuja ja niistä löytyy vuode, työpöytä, tuoli sekä kaappitilaa omille tavaroillesi. Saapuessasi asumaan opistolle voit sisustaa huoneesi haluamallasi tavalla!

Asuntolassa on kolmen asunnon soluja, joilla on yhteiset wc- ja suihkutilat, kaksi solua muodostavat yhden kokonaisuuden jolloin kuusi asuntoa käyttävät samaa oleskelu- ja keittiötilaa.

Päärakennuksessa seitsemän asuntoa muodostaa solun joilla on yhteiset suihku-, wc-, oleskelu- ja keittiötilat. Yhteiskeittiössä on sähköliesi ja jääkaappi sekä astioita käytettävissäsi. Oleskelutilassa on televisio. Sauna on kerran viikossa opiskelijoiden käytettävissä ja itsepalvelupesulassa voit pestä pyykkiä.

Asuntolassa ja päärakennuksen majoitustiloissa on käytössä ilmainen langaton verkko.

Vapaa-aika

Opiston kaunis miljöö inspiroi liikkumaan luonnossa ja yhteiset liikuntavuorot sekä nuotio- ja saunaillat ovat hauskoja yhteisiä hetkiä. Oppilasneuvosto järjestää vuosittain mm. yhteisiä elokuvailtoja, teemabileitä ym. mukavaa. Opiston ruokala, Jaanan Herkkupöytä pitää nälän loitolla. Muurlan idylliseltä kyläraitilta löydät kirjaston lisäksi myös mm. Muurla Design marketing tehtaanmyymälän ja myymälän yhteydessä sijaitsevan kahvila-ravintolan, ruokakaupan sekä pubin. M-market Muurla sijaitsee vain 200 metrin päässä opistolta.

Salo – ihastu ja inspiroidu

Muurlan Opisto sijaitsee n. 15 minuutin ajomatkan päässä Salosta. Salon keskustan palvelut tarjoavat monipuolista vapaa-ajan vietettä ja harrastusmahdollisuuksia, kulttuuri- ja tapahtumatarjonta unohtamatta.

Salon seudun upeat luonto- ja ulkoilukohteet ovat vertaansa vailla kuten vaikkapa Teijon kansallispuisto, Mathildedal, idylliset ruukkikylät, saaristo ja koko rannikkoalue. Tutustu lisää visitsalo.fi ja anna Salon yllättää!

Suuremman kaupungin sykettä kaipaavat pääsevät nopeasti Muurlasta myös Turkuun tai Helsinkiin!

Comments are closed