Opiskelijoiden ja kurssiopettajien lisäksi Muurlan Opistolla on huoneita niin ryhmille kuin yksittäisille majoittujillekin. Ota yhteyttä toimistoomme ja kysy huoneiden varaustilanteesta p. 044 758 1500, toimisto@muurlanopisto.fi.

Huoneet sijaitsevat pihapiirin eri rakennuksissa ja ovat täten toisistaan poikkeavia. Majoitustiloja löytyy aina yhden hengen huoneista neljänkin hengen huoneisiin. Tiloissa on yhteiset WC-, keittiö- ja oleskelutilat. Sängyn lisäksi huoneissa on kaappitilaa omille tavaroille sekä kirjoituspöytä. Huonehintaesimerkki omin liinavaattein 2 hh 34 €/yö/hlö. Opistolta saat myös liinavaatteet tarvittaessa.

Sovithan varausta tehdessäsi avaimien nouto- ja luovutusajoista, toimistomme on avoinna läpi vuoden arkipäivisin klo 8 – 15.15, viikonloppuisin suljettu. Opistomme on päihteetön ja kaikki huoneemme ovat savuttomia. Hygienia- ja allergiasyistä lemmikkieläimien tuonnista majoitustiloihin on sovittava aina erikseen ja etukäteen.  Pysäköinti piha-alueellamme on maksuton ja päärakennuksen aulasta löytyvät lehdet ovat vapaasti asiakkaidemme käytössä, kuten myös laaja piha-alue sekä pönttö- ja paljasjalkapolkumme.

Tervetuloa yöpymään Opistollemme!

Comments are closed