Saman taivaan alla -valokuvanäyttelyn avajaiset

Saman taivaan alla -valokuvanäyttelyn avajaisia vietettiin perjantaina 17.5.2019. Avajaiset olivat kevään työskentelyn huipentuma ja niin itse valokuvaajat kuin kävijätkin olivat tyytyväisiä upeaan iltaan hienossa galleriassamme Plazassa.Ennen perjantaita ripustettiin ja siistittiin galleriatilaa saadaksemme oikein loistavan gallerian.

Näyttelytiimi saapui paikalle jo hyvissä ajoin ennen avajaisia, jotta klo 17 kaikki olisi mahdollisimman valmista kutsuvieraiden vastaanottoa varten.

Kävijöitä riitti runsaasti kolmelle tunnille. Alkupuheiden jälkeen seurusteltiin, keskusteltiin ja katseltiin upeita töitä. Alkumaljat korostivat juhlallista tunnelmaa entisestään hienossa tilassamme. 

Elinan ministudio oli jatkuvasti käytössä! Elinalla onkin kertynyt takataskuun nyt huimasti potrettikuvauskokemusta. Huippua!

Illan pianoesiintyjinä toimivat Anette ja Sofia.

Kuvat Santeri Haranto

Kiitos kaikille avajaisiin osallistujille ja näyttelyssä käyneille. Näyttely jatkuu vielä muutaman päivän ajan sunnuntaihin 26.5. saakka. Tervetuloa!

Näyttelyn tekeminen on ollut monipuolista ja tietämys näyttelyn eteen vaaditusta pohjatyöstä kasvanut. Näyttelyprosessin aikana on opittu paljon ja saaduilla eväillä on kauaskantoinen vaikutus. Opiskelijat yhteistyöllä ovat rakentaneet näyttelystä juuri omannäköisensä. Suuri kiitos Heli Mäenpäälle, joka on energisellä ja lempeän jämäkällä otteella ohjannut meitä pitkin kevättä ja antanut meille huikean kokemuksen taitavasta mentoroinnista! Heli, Mirka ja Ville ovatkin olleet korvaamaton tuki onnistuneeseen näyttelyyn. 

Opiston ihanat (sarjis)opiskelijat tulivat moikkaamaan! <3 

Kuvat Toni Hiekkala

Uusien verkkosivujen myötä olemme siirtyneet uuteen blogiin! Vanhempia artikkeleita voit selata valokuvalinjan vanhassa blogissa, jota ei enää päivitetä. Valokuvalinjan elämää voi seurata myös Instagramissa.