Valokuvalinjan Lappityöpaja Saariselällä

Me kakkoset saavuttiin eilen 13h matkustamisen jälkeen Saariselälle. Lähettiin reissuun Markon johdolla, joka on prepannut meitä tähän reissuun jo syksystä lähtien. Tehtiin ykkös-, ja kakkosvuoden aikana sen verran kuvauskeikkaa, että matkakassaa on kiertynyt sievonen summa! Meidän Lappityöpaja on Opiston 11. 

Alotettiin ensimmäinen päivä aamun valjetessa kiipeämällä Kaunispään huipulle ihmettelemään ällistyttävän kauniita maisemia. Aurinko jaksoi paistaa koko pitkän päivän! Laskettiin kuuluisaa 1,8 km pulkkamäkeä tänään kahdesti alas. Laskun jälkeen naureskeltiin toistemme jäätyneille viiksikarvoille.

Äsken kokoonnuttiin yhteiselle päivälliselle ja nyt otetaan hetki lepiä ennen illan revontulijahtia! WISH US LUCK!

Koskikaran näkövinkkelistä. Kuva: Marko Hämäläinen.
Poron päivän näkymä. Kuva: Levi Vepsä
Naalin iltamaisema. Kuva: Iida Miikkulainen
Ahman päiväseikkailu. Kuva: Niina Virkki
Tunturisopulin aamunäkymä. Kuva: Vivien Weckström
Jäniksen silmin. Kuva: Erkki Tuominen
Eksyttiin puolen porukan kanssa porosafarille kun toiset oli laskettelemassa! Olipa muuten aika huikea päivä kaikilla! Kuva: Vivien Weckström
Kuva: Levi Vepsä

Lappityöpaja suhahti nopsaan kuin tuuli tunturilla! Torstaipäivä hurahti suloisten huskyjen kyydissä ja perjantai moottorikelkkaillessa tunturilla. 

Huskykuvat: Levi Vepsä

Uusien verkkosivujen myötä olemme siirtyneet uuteen blogiin! Vanhempia artikkeleita voit selata valokuvalinjan vanhassa blogissa, jota ei enää päivitetä. Valokuvalinjan elämää voi seurata myös Instagramissa.